Van uitstel komt géén afstel!

75 jaar Openluchttheater Mariahout
Met nog hoop op een klein wonder gingen wij door met de voorbereiding op een heel speciaal theaterjaar. Data werden vastgelegd voor de grandioze opening, de verschillende voorstellingen en een feestavond voor alle vrijwilligers, sponsoren en promotoren. Een toneelvoorstelling én een boek zijn geschreven. Allemaal in het teken van het 75 jaar bestaan van Openluchttheater Mariahout.

Vooruit kijken
Die hoop is ondertussen vervlogen, net zoals het theaterjaar voor 2020… Maar niet getreurd! Wij kijken uit naar 2021, waarin we hopelijk samen met jou dit feest extra uitbundig mogen vieren. ‘We slaan gewoon een jaartje over in de agenda’, vind je niet?

Heb je tickets gekocht?
Bewaar deze goed en houd jouw e-mail in de gaten, want zodra wij met de artiesten een nieuwe afspraak hebben laten wij je weten wat de eventuele vervolgstappen zijn. Bijvoorbeeld dat je wellicht jouw geld terug krijgt, of dat je jouw ticket(s) voor dezelfde voorstelling voor volgend jaar kunt gebruiken. Zodat we dan samen kunnen proosten op veel, heel veel bijzondere theatermomenten!

namens het bestuur
Openluchttheater Mariahout


Theaterprogramma 2020

Voor meer informatie over de voorstelling klik je op de foto, je wordt dan automatisch doorgestuurd naar onze ticketshop. Ga in de ticketshop naar de voorstelling, middels de ‘witte INFO knop’ kun je meer informatie over de voorstelling vinden.

 

Douwe Bob
Nieuwe datum volgt spoedig…

Racoon
Nieuwe datum volgt spoedig…


Theaterprogramma 2021

 

11/06: Edwin Evers Band

Meer info >>