Van uitstel komt géén afstel!

75 jaar Openluchttheater Mariahout
Met nog hoop op een klein wonder gingen wij door met de voorbereiding op een heel speciaal theaterjaar. Data werden vastgelegd voor de grandioze opening, de verschillende voorstellingen en een feestavond voor alle vrijwilligers, sponsoren en promotoren. Een toneelvoorstelling én een boek zijn geschreven. Allemaal in het teken van het 75 jaar bestaan van Openluchttheater Mariahout.

Vooruit kijken
Die hoop is ondertussen vervlogen, net zoals het theaterjaar voor 2020… Maar niet getreurd! Wij kijken uit naar 2021, waarin we hopelijk samen met jou dit feest extra uitbundig mogen vieren. ‘We slaan gewoon een jaartje over in de agenda’, vind je niet?

Heb je tickets gekocht?
Bewaar deze goed en houd jouw e-mail in de gaten, want zodra wij met de artiesten een nieuwe afspraak hebben laten wij je weten wat de eventuele vervolgstappen zijn. Bijvoorbeeld dat je wellicht jouw geld terug krijgt, of dat je jouw ticket(s) voor dezelfde voorstelling voor volgend jaar kunt gebruiken. Zodat we dan samen kunnen proosten op veel, heel veel bijzondere theatermomenten!

namens het bestuur
Openluchttheater Mariahout


Theaterprogramma 2021

Onderstaande voorstellingen zijn van 2020 verplaatst naar 2021. Heb jij tickets gekocht? Geen probleem, deze blijven geldig. Kun je onverhoopt niet op de nieuwe datum aanwezig zijn, dan kun je jouw geld terugkrijgen via de ‘terugbetalen of doneren’-knop.

 

04-06: Douwe Bob

11/06: Edwin Evers Band

03/09: Racoon