25 augustus

Lazy Sunday Afternoon

met de band 305

De eerste editie!
“Hey, hoe is jullie vakantie geweest?” “Wat een heerlijke tijd hebben we gehad. Ik heb jou wel gemist hoor, fijn dat ik even met je kan bijpraten!” “Zullen we nog proosten op laatste dag van de zomervakantie?”

Datum:
Zondag 25 augustus 2024

Aanvang:
14:30 uur

Poort open:
14:00 uur

Einde voorstelling:
+/- 17:00 uur

Sluiting theater:
18:00 uur

€ 7,50

Tickets

Er zijn duizend-en-één dingen die de revue kunnen passeren. Juist op die laatste zondag van de zomervakantie. Hoe fijn is het dat je een relaxte middag kunt hebben met vrienden, familie en kennissen. Gewoon in ons Openluchttheater, onder het genot van een hapje en een drankje. Nog even samen nagenieten van een heerlijke zomer.

Muziek van de band 305 klinkt op de achtergrond. De sfeer is ongedwongen. De zon staat hoog in de lucht en verwarmt het ruime terras rondom het paviljoen. Je waant je nog even op vakantie…

Een perfecte setting om het vakantieseizoen af te sluiten en met veel positieve energie het ‘nieuwe (school)jaar’ weer te kunnen beginnen. Kom jij ook gezellig bijpraten en genieten van de muziek?

 

 

Over 305
Deze vijf muziekliefhebbers zijn in 2016 gestart met het maken van eigen songs. De sound van de band laat zich niet makkelijk in één genre omschrijven. Een mix van pop en luister songs met invloeden van rock, country en jazz omschrijft de sound het beste. Zeker wél herkenbaar zijn de vierstemmige zangpartijen die met regelmaat tentoongesteld worden. Daarnaast is de uitstraling een handelsmerk van deze muzikanten. Dat de band naast de standaard ‘elektrische set’ ook een volledig ‘akoestische set’ weg kan zetten, maakt dat ze in vrijwel elke setting een top-show neer kunnen zetten. Een fantastische muzikale omlijsting de eerste editie van Lazy Sunday Afternoon!