Zullen we vrienden worden?

Vriendenlidmaatschap

Het goede theaterleven; dat is wat je krijgt als je Vriend van Openluchttheater Mariahout wordt. En dát het goed toeven is blijkt uit het feit dat we in de afgelopen jaren een grote vriendenkring opgebouwd hebben.

Als Vriend van het Theater draag je ons theater een warm hart toe. Je waardeert het programma dat jaarlijks met zorg wordt samengesteld. Uitgevoerd door een keur van lokale, regionale en nationale artiesten. Zodat jij kunt genieten van een verscheidenheid aan voorstellingen, in het hartje van Mariahout.

Maar Vriend van het Theater zijn betekent zoveel meer! Het geld  van het vriendenlidmaatschap besteden we jaarlijks aan een doel waardoor het theater weer een stukje mooier of beter wordt. Dit jaar investeren we in een automaat waarmee je via pinbetaling consumptiemunten kunt kopen. Hierdoor waarborgen we de veiligheid voor onze vrijwilligers én zorgen we voor gemak voor de bezoekers. Lang wachten in de rij is voortaan voorbij!

Voor € 25,- per jaar mag jij je ‘Vriend van het Theater’ noemen.

Als Vriend van het Theater bieden wij je het volgende:

 • Je hebt de mogelijkheid om vóór de openbare voorverkoop tickets te bestellen tijdens de ‘vrienden voorverkoop’;
 • Je ontvangt digitale nieuwsbrieven;
 • Je wordt minimaal eenmaal per seizoen uitgenodigd voor een gratis voorstelling.

 

Aanmeldformulier ‘Vriend van het theater’

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  IBAN-rekeningnummer*

  Tenaamstelling rekeningnummer*

  Straat en huisnummer*

  Postcode*

  Plaatsnaam*

  Ja, ik word vriend van het theater

  Let op: het kan even duren voordat de mail verzonden wordt.

   


   

  • Het lidmaatschap wordt tot wederopzegging jaarlijks automatisch verlengd.
  • Middels het invullen en versturen van bovenstaand formulier en het betalen van het eerste jaar lidmaatschap via iDeal, machtig je Stichting Openluchttheater Mariahout om jaarlijks het Vriendenlidmaatschap van € 25,- per jaar van jouw rekening af te schrijven (je ontvangt een e-mail met een betaalverzoek).
  • Tevens geef je daarmee toestemming aan Openluchttheater Mariahout om per e-mail op de hoogte gehouden te worden van haar activiteiten en om nieuwsbrieven te sturen.