Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen theater! Het Openluchttheater draait op een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Zij leveren met veel enthousiasme hun bijdrage aan het theater. Iedereen is op zijn of haar eigen wijze een belangrijke schakel in het geheel. De ervaringen opgedaan tijdens het seizoen worden het volgende seizoen in praktijk gebracht.

Ieder jaar sluiten we het seizoen af met een gezellige bijeenkomst waar de vrijwilligers op een passende wijze worden bedankt voor hun inzet.

Uitbreiding van deze groep blijft belangrijk voor de toekomst van het theater. Heb jij zin om vrijwilliger van het Openluchttheater te worden? Meld je dan aan!

 


Wij zijn op zoek naar jou!

Wij hebben de volgende vrijwilligersvacatures open staan:

 

Eventmanager

Als eventmanager ben je verantwoordelijk voor het managen van een voorstelling, vanaf het tot stand komen van het contract met de artiest(en) tot en met de avond van de voorstelling.

Poster en folder verspreider

Als medewerker van het marketingteam zoeken we vrijwilligers die zorg dragen voor de verspreiding van folders, flyers en posters in Laarbeek en omgeving. Denk hierbij aan het leggen van contact met ondernemers van horecagelegenheden, beheerders van openbare ruimten en deelnemers van Toeristisch Laarbeek, zodat op deze plekken de communicatiemiddelen mogen liggen/hangen.

Klus- en parkploeg

Als lid van de klus- en parkploeg zorg je er elke woensdag van april tot en met september voor dat ons theater er spic en span bij ligt. Ook voer je regelmatig klusjes uit.

 

Lid Sponsorcommissie

Als lid van de sponsorcommissie draag je zorg voor nieuwe sponsoren en ben je mede verantwoordelijk voor het onderhouden van de nieuwe en bestaande sponsors van het theater.

Horeca- & algemeen vrijwilliger

Als horeca- & algemeen vrijwilliger lijkt het je leuk om te helpen tijdens een voorstelling met bijvoorbeeld drank inschenken, muntverkoop, ticketverkoop, ticketcontrole, etc. Meld jezelf dan als vrijwilliger aan via het onderstaande formulier.

Techniek

Als techniek vrijwilliger bied je ondersteuning bij de op- en afbouw, bedien je audiovisuele systemen tijdens voorstellingen en werk je samen met het technische team van de artiesten om te zorgen voor een succesvolle uitvoering van de voorstelling. Ben je ervaren of juist onervaren maar erg enthousiast om jezelf bij ons techniekteam aan te sluiten? Neem dan contact met ons op.

 


Heb je vragen over de vacatures zoals die hierboven vermeld staan, vul ook dan het onderstaande formulier in. We nemen spoedig contact met je op.

Aanmeldformulier vrijwilliger

    Ik heb interesse in