Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen theater! Het theater draait op een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Zij leveren met veel enthousiasme hun bijdrage aan het theater. Iedereen is op zijn of haar eigen wijze een belangrijke schakel in het geheel. De ervaringen opgedaan tijdens het seizoen worden het volgende seizoen in praktijk gebracht.

Ieder jaar wordt het seizoen afgesloten met een gezellige bijeenkomst waar de vrijwilligers op een passende wijze worden bedankt voor hun inzet.

Uitbreiding van deze groep blijft belangrijk voor de toekomst van het theater. Heb jij zin om vrijwilliger van het Openluchttheater te worden? Meld je dan aan!

 


Wij zijn op zoek naar jou!

Wij hebben de volgende vacatures (als vrijwilliger) voor je:

 

Coördinator en aansturing van vrijwilligers

Deze coördinator stuurt de vrijwilligers aan en draagt zorg voor goede bezetting qua kwantiteit en kwaliteit tijdens evenementen.

Eventmanager

Een eventmanager is verantwoordelijk voor het managen van een voorstelling vanaf  de totstandkoming van het contract met de optreden(s) tot na de avond van de voorstelling.

PR / communicatie medewerker

Deze vrijwilligers dragen zorg voor de verspreiding van folders en posters in Laarbeek en omgeving bij bijvoorbeeld horecaondernemers, openbare ruimten en VVV kantoren.

 

Administratief medewerker

We zoeken een administratief medewerker ter ondersteuning van onze penningmeester.

Lid sponsorcommissie

Deze vrijwilliger draagt zorg voor nieuwe sponsoren en is mede verantwoordelijk voor het onderhouden van de nieuwe en bestaande sponsors van het theater.

Horeca- & algemeen vrijwilliger

Lijkt het je leuk om te helpen tijdens een voorstelling met bijvoorbeeld drank inschenken, muntverkoop, ticketverkoop, ticketcontrole, etc. Meldt jezelf dan als vrijwilliger aan via het onderstaande formulier.

 


Heb je vragen over de vacatures zoals die hierboven vermeld staan, vul ook dan het onderstaande formulier in. We nemen spoedig contact met je op.

Aanmeldformulier vrijwilliger

Ik heb interesse in