30 augustus

Tribute To Toto

Concert

De Nederlandse tribute-band TRIBUTE TO TOTO brengt de muziek van TOTO terug naar de Nederlandse podia!

Datum:
Vrijdag 30 augustus 2024

Aanvang:
20:30 uur

Poort open:
19:30 uur

Duur van de voorstelling:
+/- 2×45 minuten exclusief pauze

Sluiting theater:
01:00 uur

€ 20,00

Tickets

Met hits als Rosanna, Hold The Line en Africa bezorgt deze band je een onvergetelijke show vol met muzikale hoogtepunten! De band bestaat uit geschoolde muzikanten die, net zoals TOTO, alle muzikale grenzen opzoeken! 

In 2024 was Tribute to TOTO te zien in seizoen 3 van het tv-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ op SBS6. Hier speelde de band wekelijks een TOTO-klassieker en mochten de bandleden zelfs de originele TOTO-bandleden ontmoeten! Ook zij zagen de beelden van deze band en Steve Lukather gaf zijn zegen met de woorden; “You guys are great man, thank you for keeping our music alive!” 

Met iconische synthesizer-solo’s, scheurend gitaarwerk en de typerende Porcaro-grooves, weet deze tribute je te verrassen met hun show. De muziek van TOTO domineerde de hitlijsten in de jaren 80 en is na veertig jaar nog steeds ontzettend populair. 

Tribute to TOTO neemt je mee terug naar de jaren 80 en 90, waarbij ze elke fan en luisteraar zullen meenemen in het verhaal van een van de meest populaire bands ooit!