Ticket verkoop

Tickets voor voorstellingen worden verkocht aan de theaterkassa, bij een verkooppunt en via de ticketshop van deze website.

Kinderen 0-2 jaar
Kinderen van 0 tot 2 jaar (tot en met 1 jaar) hebben gratis toegang tot de voorstelling.

Bestellen via de website
Je kunt tickets bestellen via de website van Openluchttheater Mariahout. Ga via de knop ‘programma’ naar de gewenste voorstelling. Wanneer je op de voorstelling klikt word je automatisch doorgestuurd naar onze ticketshop. Bij de desbetreffende voorstelling kun je meer informatie over de voorstelling vinden. Je kunt in deze ticketshop middels een veilige methode jouw ticket(s) bestellen.

Lukt online bestellen niet?
Neem dan contact op met het verkooppunt.
Neem eerst telefonisch contact op via het telefoonnummer 0654398476;
Geef in het telefoongesprek aan hoeveel tickets u voor welke voorstelling(en) wilt bestellen;
U kunt dan meteen een moment afspreken wanneer u de tickets kunt ophalen;

Let op:
Deze tickets kunnen alleen contant betaald worden, er is helaas geen pinapparaat aanwezig.
Tickets via het verkooppunt reserveren in de ‘speciale voorverkoop voor vrienden’ is niet mogelijk.

Ophaaladres: Mariastraat 41 – 5738 AH Mariahout
Contactpersoon: Wilbert Kuijpers – 0654398476

Tickets scannen bij de ticketcontrole
Online gekochte tickets kun je uitprinten en meenemen naar het theater. Gedownloade tickets zijn ook vanaf een mobiele telefoon te scannen. Tickets uitprinten is niet perse nodig.

Tickets kwijt?
Ben jij de tickets kwijt? Log in via de ticketshop op deze website. In het menu vind je bij mijn tickets jouw geboekte voorstellingen terug.

Tickets na online bestellen niet via e-mail ontvangen?
Het kan voorkomen dat jij jouw ticket(s) na het bestellen via de website niet hebt ontvangen. Het komt wel eens voor dat onze e-mail dan in jouw spambox terecht is gekomen. Als de e-mail niet in jouw spambox zit stuur dan een e-mail naar info@oltm.nl.

Theaterkassa
Voor alle niet-uitverkochte voorstellingen kun je kaartjes kopen aan de theaterkassa. De theaterkassa is op voorstellingsdagen een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Tickets retourneren
Ben je onverwachts verhinderd? Misschien kun je jouw ticket(s) verkopen via TicketSwap. Wij nemen geen tickets retour.

 

Tickets kopen van uitverkochte voorstelling?
Soms komt het voor dat je net te laat bent met het bemachtigen van tickets. En zoals altijd zijn er mensen met tickets die onverwachts niet kunnen komen. Wil jij toch nog in het bezit komen van die tickets? Ga dan naar TicketSwap en kijk of er voor jouw favoriete voorstelling nog kaartjes beschikbaar zijn. 

Voorstelling uitverkocht
Indien een voorstelling uitverkocht is bestaat de mogelijkheid dat er geen zitplaatsten meer beschikbaar zijn en dat je moet staan. Wij kunnen geen plaatsen reserveren. Er zijn enkel vrije zitplaatsen beschikbaar. Kom daarom tijdig naar het theater indien je tijdens de voorstelling wilt zitten.

Wist je dat?
Alle zitplaatsen ook ‘zomaar’ omgetoverd kunnen worden tot dansvloer? Zodra de muziek start zijn er veel mensen die graag staand willen swingen, houd hier rekening mee bij het uitzoeken van een (zit)plaats;

Vragen?
Heb je nog vragen over het bestellen van tickets? Dan kun je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@oltm.nl.

Algemene voorwaarden (verkort)
Bij afgelasting, het staken, het niet spelen of het niet uitspelen van een voorstelling kan de organisatie niet aansprakelijk worden gesteld. De kosten van het entreegeld worden niet vergoed. Als de voorstelling op een ander tijdstip doorgaat of als er een alternatieve voorstelling is, heb je het recht hierbij aanwezig te zijn.

Schade geleden in het Openluchttheater Mariahout kan niet op de organisatie worden verhaald.

Personen die niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hun eigen daden, dienen vergezeld te worden door een begeleider.

Bezoekers die de voorstelling op welke wijze dan ook verstoren, schade of persoonlijk letsel veroorzaken worden hiervoor persoonlijk aansprakelijk gesteld.

De organisatie behoudt zich het recht voor zonder opgave van redenen individuen de toegang tot het theater te ontzeggen.

Bekijk hier de algemene voorwaarden (PDF-bestand) >