Ticket verkoop

Tickets voor voorstellingen worden verkocht aan de theaterkassa, bij diverse verkooppunten in Laarbeek en via deze website.

Kinderen 0-2 jaar
Kinderen van 0 tot 2 jaar (tot en met 1 jaar) hebben gratis toegang tot de voorstelling.

Verkooppunten
Naast de theaterkassa en de online verkoop op deze website is het ook mogelijk om tickets te kopen bij:

Twee-en-20
Oranjeplein 1c, Mariahout
(Let op: alleen contante betaling.)

DA Drogisterij en Parfumerie Mark
Dorpsstraat 5, Lieshout

Bestellen via de website
U kunt tickets bestellen via de website van Openluchttheater Mariahout. Ga via de knop ‘programma’ naar de gewenste voorstelling. Wanneer u op de voorstelling klikt wordt u automatisch doorgestuurd naar onze ticketshop. Bij de desbetreffende voorstelling kunt u meer informatie over de voorstelling vinden. U kunt in deze ticketshop middels een veilige methode uw tickets bestellen.

Tickets scannen bij de ticketcontrole
Online gekochte tickets kunt u uitprinten en meenemen naar het theater. Tickets zijn ook vanaf een mobiele telefoon te scannen. Tickets uitprinten is niet perse nodig.

Tickets na online bestellen niet via e-mail ontvangen?
Het kan voorkomen dat u uw tickets na het bestellen via de website niet hebt ontvangen. Het komt wel eens voor dat onze e-mail dan in uw spambox terecht is gekomen. Als de e-mail niet in uw spambox zit stuur dan een e-mail naar info@oltm.nl.

Tickets reserveren / Telefonisch bestellen
Tickets reserveren of telefonisch bestellen is helaas niet mogelijk. U kunt de tickets kopen via deze website of via één van de verkooppunten in Laarbeek.

Theaterkassa
Voor alle niet-uitverkochte voorstellingen kunt u kaartjes kopen aan de theaterkassa. De theaterkassa is op voorstellingsdagen een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

 

Tickets retourneren
Bij hoge uitzondering nemen wij tickets retour. U kunt dan contact met ons opnemen via info@oltm.nl. Let op: bij retourneren brengen wij € 2,50 administratiekosten per ticket in rekening.

Voorstelling uitverkocht
Indien een voorstelling uitverkocht is bestaat de mogelijkheid dat er geen zitplaatsten meer beschikbaar zijn en dat u moet staan. Wij kunnen geen plaatsen reserveren. Er zijn enkel vrije zitplaatsen beschikbaar. Kom daarom tijdig naar het theater indien u tijdens de voorstelling wilt zitten.

Groepskorting
Voor groepen van meer dan 20 personen kunt u groepskorting ontvangen. Dit is alleen mogelijk als u op voorhand tickets koopt. Aan de kassa van het theater is dat niet mogelijk. Stuur een e-mail naar info@oltm.nl en u ontvangt een kortingscode waarmee u tickets online kunt bestellen.

Vragen?
Heeft u nog vragen over het bestellen van tickets? Dan kun u contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@oltm.nl.

Algemene voorwaarden

Bij afgelasting, het staken, het niet spelen of het niet uitspelen van een voorstelling kan de organisatie niet aansprakelijk worden gesteld. De kosten van het entreegeld worden niet vergoed. Als de voorstelling op een ander tijdstip doorgaat, of als er een alternatieve voorstelling is, heeft u het recht hierbij aanwezig te zijn.

Schade geleden in het Openluchttheater Mariahout kan niet op de organisatie worden verhaald.

Personen die niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hun eigen daden, dienen vergezeld te worden door een begeleider.

Bezoekers die de voorstelling op welke wijze dan ook verstoren, schade of persoonlijk letsel veroorzaken worden hiervoor persoonlijk aansprakelijk gesteld.

De organisatie behoudt zich het recht voor zonder opgave van redenen individuen de toegang tot het theater te ontzeggen.