Het antwoord op veel gestelde vragen:

Horeca
Op het terras bij het paviljoen kun je voor en na de voorstelling een kop koffie/thee of drankje nuttigen. Tevens zijn er kleine versnaperingen verkrijgbaar. Consumpties worden betaald met munten die je kunt kopen bij de kassa of de muntenautomaat.

Contant Geld / pinnen
Het is mogelijk om zowel met contant geld en via een pinautomaat te betalen in het theater. In het theater is ook een muntenautomaat aanwezig (betalen bij de muntenautomaat kan alleen met je pinpas).

Parkeren
In het dorp zijn diverse parkeermogelijkheden. Zo kun je jouw auto parkeren op het tegenover gelegen Oranjeplein of op het Kerkplein. Bij de meeste voorstellingen zijn parkeerhulpen aanwezig die je de weg wijzen.

 

Fietsenstalling
Jouw fiets kun je tijdens de voorstelling stallen binnen de poort van het theater. Wanneer je ‘binnen de theaterpoort’ bent tref je aan de linkerzijde de fietsenstalling aan.

Rolstoel / Mindervalide
Voor bezoekers die mindervalide zijn of in een rolstoel zitten zijn er speciale plaatsen in het theater aanwezig. Bij de ticketcontrole is een medewerker van het theater die met je meeloopt naar deze plaats(en). Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Regen?
De voorstelling gaat altijd door! Bij minder goed weer kun je je het beste wapenen tegen de regen door van thuis regenkleding of poncho’s mee te nemen. In het theater zijn ook poncho’s verkrijgbaar. Paraplu’s zijn in het theater niet toegestaan, dit belemmert het zicht van de personen die achter je zitten.