Het antwoord op veel gestelde vragen:

Horeca
Op het terras voor het paviljoen kunt u voor en na de voorstelling en tijdens de pauze een kopje koffie of thee gebruiken of genieten van een drankje. Consumpties worden betaald met munten die u kunt kopen bij de muntenkassa.

Pinnen
Het is mogelijk om via een pinautomaat  te betalen in het theater. Zowel bij de muntenkassa als bij de ticketkassa is een pinautomaat aanwezig.

Parkeren
In het dorp zijn diverse parkeermogelijkheden. Zo kunt u uw auto parkeren op het tegenover gelegen Oranjeplein of op het Kerkplein. Bij de meeste voorstellingen zijn parkeerhulpen aanwezig die u de weg wijzen.

 

Fietsenstalling
Uw fiets kunt u tijdens de voorstellingen stallen binnen de poort van het theater. Wanneer u ‘binnen’ bent vindt u aan uw linkerhand de fietsenstalling.

Rolstoel / Mindervalide
Voor bezoekers die mindervalide zijn of in een rolstoel zitten zijn er speciale plaatsen in het theater aanwezig. Bij de ticketcontrole is een medewerker van het theater die met u meeloopt naar deze plaatsen. U hoeft zicht hiervoor op voorhand niet aan te melden.

Regen?
De voorstelling gaat altijd door! Bij minder goed weer kunt u zich het beste wapenen tegen de regen door van thuis regenkleding of poncho’s mee te nemen. In het theater zijn ook poncho’s verkrijgbaar. Paraplu’s zijn in het theater niet toegestaan in verband met het belemmeren van het zicht van de personen die achter u zitten.